Kinderdans à la carte van Danzateljee

Sportactiviteit van het Kleutermenu '19 - '20

Georganiseerd door

Duurtijd

1 uur

Locatie

Geschikt voor

n.v.t.

Beschikbaarheid

  • Hele schooljaar beschikbaar

Prijs

  • € 2,00 per leerling

 

Er wordt gedanst rond verschillende thema’s zoals piraten, kleuren, vliegen, lente, Egypte, dino’s, … Of een thema op aanvraag van de school. Danzateljee werkt met de ontwikkelingsdoelen van het onderwijs en sluiten dus nauw aan bij hun ontwikkeling. 

Elke les bestaat uit een impressie en een opwarming dan komen dansexpressie, dansoefeningen, muzikale oefeningen, een dans rond een specifiek thema en een rustmoment. We gebruiken regelmatig allerhande materialen. Deze verschillen ook per thema. Dat kunnen hoepels, ballonnen, matjes, linten, sjaaltjes, … zijn. Elke les kent zijn specifieke doelen en uitwerking zodoende is iedere les anders.

Reserveringsvoorwaarden
Wil je deze activiteit boeken voor het Kleutermenu hou dan rekening met onderstaande voorwaarden:

 

  • Reserveer deze acticviteit voor één uur per klas/groep en ga voor de volgende klas/groep naar een ander (beschikbaar) uur voor een nieuwe reservering.
  • Geschikt voor derde kleuterklassen en oudste leefgroepen.
  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag volgens vastgelegde data.
  • In de danszaal van Danzateljee.
  • Voor scholen in alle districten op grondgebied stad Antwerpen.

 

Beantwoordt je school aan de voorwaarden? Klik dan vanaf 23 april 2018, 12 uur rechts op de knop 'Schrijf hier in' en vermeld bij de inschrijving duidelijk dat je de activiteit boekt in het kader van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu.

 
Voorschriften kledij leerlingen

Kinderen dragen bij voorkeur sportieve, loszittende kledij. 

Verwachtingen naar leerkracht 
Voor de begeleidende leerkacht vinden de lesgevers van het Danzateljee het belangrijk om op voorhand extra informatie te ontvangen over de kinderen waar extra aandacht aan besteed moet worden. 
Prijs
Dit is één van de activiteiten die je kan boeken in het kader van het Kleutermenu en Buitengewoonmenu. Voor vier activiteiten betaalt de school € 200 per klas van maximaal 30 leerlingen. Dankzij een tussenkomst van de stad Antwerpen is dit een pak minder dan wanneer je deze vier activiteiten afzonderlijk zou boeken.
Locatie
Thema's
  • Sport & gezondheid