Wereldhaven op kindervoeten

Cultuuractiviteit van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu '19 - '20

Georganiseerd door

Duurtijd

1 uur

Locatie

  • MAS | Museum aan de Stroom
  • Hanzestedenplaats 1, 2000 Antwerpen
  • Bekijk op kaart

Geschikt voor

  • Kleuteronderwijs: 3

Beschikbaarheid

Prijs

Kapitein MASsimo neemt je mee op avontuur. Je gaat samen op zoek naar de ontbrekende delen van zijn schip. Je zingt een heus zeemanslied en maakt op een speelse wijze kennis met de haven.

Inhoud
Meer informatie over deze activiteit vind je op de website van het MAS.
Tijdsduur en groepsgrootte
De activiteit duurt 1 uur.
Maximum 2 groepen op hetzelfde moment, 15 leerlingen per gids.
Eén klas wordt meestal als 2 groepen beschouwd.
Voor- of natraject
Prijs
Dit is één van de activiteiten die je kan boeken in het kader van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu. Voor vier activiteiten betaalt de school
€ 200 per klas van maximaal 30 leerlingen. Dankzij een tussenkomst van de stad Antwerpen is dit een pak minder dan wanneer je deze vier activiteiten afzonderlijk zou boeken.
Reservering
Wil je deze activiteit boeken voor het Kleutermenu of het Buitengewoonmenu, klik dan vanaf 6 mei (12 uur) rechts op de knop 'Schrijf hier in' en vermeld bij de inschrijving duidelijk dat je de activiteit boekt in het kader van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu.
Maximum 2 groepen van elk maximum 15 leerlingen.
Buitengewoonmenu
Deze activiteit staat open voor leerlingen van het Buitengewoonmenu. Elk van de types van het buitengewoon onderwijs vraagt een andere aanpak. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met de partner om te bespreken of hij/zij op maat van jouw klasgroep kan werken.

Open: van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 17u. 

Reservatie: reserveer een gids minstens drie weken vooraf bij Visit Antwerpen via tickets@visitantwerpen.be, of tel. +32 (0)3 338 95 30 (van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u).

Toegang tot het museum is gratis voor schoolgroepen. Je reserveert tickets online of krijgt ze aan de balie de dag zelf.
Prijs per gids (max. 15 leerlingen per gids, max. 2 groepen tegeljkertijd): € 75 + € 5 adminstratiekost per reservering.
Opgelet: met ingang van 1 januari 2020 bedraagt de prijs per gids € 85 + € 5 administratiekosten.

Locatie
Thema's
  • Cultuur
  • Beeldende kunsten
Extra ondersteuning
  • Cultuurschakel