De Kleine Ontdekkingsreiziger Kleutermenu

Cultuuractiviteit van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu '19 - '20

Georganiseerd door

Duurtijd

2 uur

Locatie

Geschikt voor

  • Kleuteronderwijs: 3

Beschikbaarheid

Prijs

  • Gratis

De kinderen gaan op wereldreis en onderweg moeten ze heel goed zoeken naar allerlei figuren. Sommigen zijn goed verstopt, anderen makkelijk te vinden.

Ze luisteren naar  het verhaal van een mummie die een lange reis gaat maken. Ze ontmoeten een mysterieuze olifant uit India. In Afrika verstoppen ze zich achter een masker en worden even iemand anders. Na al dat speur- en zoekwerk gaan ze aan de slag in het atelier waar ze een prachtig verstopkunstwerk maken.

Prijs
Dit is één van de activiteiten die je kan boeken in het kader van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu. Voor vier activiteiten betaalt de school
€ 200 per klas van maximaal 30 leerlingen. Dankzij een tussenkomst van de stad Antwerpen is dit een pak minder dan wanneer je deze vier activiteiten afzonderlijk zou boeken.

Reservatie
Wil je deze activiteit boeken voor het Kleutermenu of het Buitengewoonmenu, klik dan vanaf 6 mei,12 uur, rechts op de knop 'Schrijf hier in' en vermeld bij de inschrijving duidelijk dat je de activiteit boekt in het kader van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu.

Open: van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 17u. 

Reservatie: reserveer een gids minstens drie weken vooraf bij Visit Antwerpen via tickets@visitantwerpen.be, of tel. +32 (0)3 338 95 30 (van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u).

Deze activiteit staat open voor leerlingen van het Buitengewoonmenu. Elk van de types van het buitengewoon onderwijs vraagt een andere aanpak. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met de partner om te bespreken of hij/zij op maat van jouw klasgroep kan werken.

Op de website van het MAS kan je de huisregels bekijken.

Wij verwachten een actieve inbreng van de leerkracht om de groep leerlingen mee te sturen en te begeleiden.

Locatie
Thema's
  • Cultuur
  • Beeldende kunsten
Extra ondersteuning
  • Cultuurschakel