Joelia, voorstelling op school

Tijdens de interactieve voorstelling wordt het bekende stuk van Shakespeare "Romeo & Julia" op maat van de kleuters gebracht.

Schrijf nu in

Georganiseerd door

Duurtijd

50 minuten

Locatie

  • Op je school

Geschikt voor

  • Kleuteronderwijs: 3

Beschikbaarheid

  • Hele schooljaar beschikbaar

Prijs

Theatervoorstelling “Joelia” is een kindertheatervoorstelling geïnspireerd op het bekendste stuk van Shakespeare: “Romeo & Julia”. De voorstelling wordt gebracht door 2 actrices en vele poppen! Het is een theatervoorstelling over liefde, verliefd zijn, over niet mogen doen wat je graag wilt en moeten doen wat je niet wilt. De 4 grote emoties: bang, boos, blij en bedroefd komen in deze voorstelling op kindermaat aan bod en vormen een startpunt om daarna zelf met deze emoties aan de slag te gaan. Het is een interactieve voorstelling waar de kinderen actief bij betrokken worden!

Alles open / Alles toe
Meer info over de groepsgrootte

Voorstelling in kader van het Kleutermenu en het Buitengewoon Menu.

Er kunnen 3 klassen van elk maximum 25 kinderen 1 voorstelling bijwonen.
Per klas worden er tot 3 extra begeleiders toegestaan.

Meer informatie over de prijs

200 euro per klas van maximum 25 kinderen. 1 voorstelling te reserveren voor minimum 3 klassen voor een totaal van maximum 75 kinderen. De totale kostprijs is 600 euro inclusief transport en inclusief BTW.

Meer info over de locatie

Wij komen naar jouw school.

Jij voorziet een speeloppervlakte 4 m x 4 m. Extra plaats voor het aantal toeschouwers. Twee stopcontacten op maximum 5m van de speelplek (voorzie verlengkabels indien nodig). Matten, bankjes, stoelen voor de toeschouwers.

Kleutermenu/Buitengewoonmenu

Deze activiteit kan je ook boeken in het kader van Kleutermenu-Buitengewoonmenu als je school een goedgekeurde aanvraag heeft ingediend via de onderwijsdatabank ten laatste 30 september van het lopende schooljaar.  Meer info over het reglement en de voorwaarden vind je hier terug.

LET OP deze voorstelling is alleen maar beschikbaar indien je het voor drie kleuterklassen boekt.

 

Thema's
  • Cultuur
  • Theater

Gerelateerde activiteiten