Sprookje Kleutermenu

Cultuuractiviteit van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu '19 - '20

Georganiseerd door

Duurtijd

50 minuten

Locatie

  • Op je school

Geschikt voor

  • Kleuteronderwijs: 3

Beschikbaarheid

Prijs

  • Gratis

Wie mijn huisje vindt, mag binnen. Verdwaal in de vergeten sprookjes, met een vleugje spanning. Droom weg bij gesprokkelde sprookjes, met een tikkeltje gekkigheid. Speel zelf in een maf sprookje, met een snuifje magie.

Vele bestofte sprookjes liggen te wachten om verteld te worden.
Ik stof ze graag voor je af, tot ieders verbazing blijven ze boeien.

Muzikant Steven Michielsen zorgt voor speelse deuntjes en sprookjesklanken.

Woorden die vaak gebruikt worden tijdens deze voorstelling zijn: Roodkapje, de wolf, heks, bijen en beren. Je kan deze best op voorhand met je leerlingen bespreken.
Er bestaat een educatief pakket met extra informatie (lesmap).

Prijs
Dit is één van de activiteiten die je kan boeken in het kader van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu. Voor vier activiteiten betaalt de school
€ 200 per klas van maximaal 30 leerlingen. Dankzij een tussenkomst van de stad Antwerpen is dit een pak minder dan wanneer je deze vier activiteiten afzonderlijk zou boeken.

Reservatie
Wil je deze activiteit boeken voor het Kleutermenu of het Buitengewoonmenu, klik dan vanaf 6 mei,12 uur, rechts op de knop 'Schrijf hier in' en vermeld bij de inschrijving duidelijk dat je de activiteit boekt in het kader van het Kleutermenu/Buitengewoonmenu.

Deze voorstelling gaat door op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (steeds op afspraak).
De voorstelling vindt plaats in de school zelf of op een andere locatie (bepaald door de school).

Deze activiteit staat open voor leerlingen van het Buitengewoonmenu. Elk van de types van het buitengewoon onderwijs vraagt een andere aanpak. Wij raden daarom aan om contact op te nemen met de partner om te bespreken of hij/zij op maat van jouw klasgroep kan werken.

Thema's
  • Cultuur
  • Theater