Vind een geschikte locatie voor je cultuuruitstap

Op deze kaart vind je een overzicht van alle basisscholen, secundaire scholen en cultuurlocaties in Antwerpen. Je kan aan de linkerzijde de gegevens filteren.

Vind een geschikte locatie voor je uitstap in het groen

Bekijk hier alle parken en groene omgevingen in de stad Antwerpen en haar districten.

Vind een geschikte locatie voor je sportdag

Op deze locatie in Brasschaat kan je een sportdag op maat organiseren of je kan kiezen voor een schoolsportpakket. Ontdek het hoogte- en het laagteparcours, de speeltuin en het speelbos, de boogschietstand en het polyvalent sportcentrum.

Deze link brengt je naar het stadsplan, andere nuttige plaatsen (natuurlijke speelterreinen, speelbossen,... ) in Antwerpen zijn eenvoudig toe te voegen door de juiste filters aan te duiden rechts van de kaart. 

Via de onlinereserveringstool A-Sport plaats je heel makkelijk jouw reservatieaanvraag. Alle info over de huidige en nieuwe tarieven en de annulatievoorwaarden lees je in het retributiereglement. Bekijk in deze handige handleiding hoe je in een paar stappen jouw accommodatie reserveert.  

Bovenstaande link brengt je naar een kaart die allerlei sportlocaties, speelterreinen, organisaties aantoont. 

Bloso beschikt over 13 sportcentra verspreid over gans Vlaanderen. Deze accomodaties bieden sportmogelijkheden voor scholen. Dit kan in een formule met of zonder verblijf georganiseerd worden.

Vind een geschikte locatie voor je meerdaagse klasuitstap.

Via deze website vind je locaties terug waar je met een groep leerlingen kan verblijven.

Algemene website met alle erkende en/of gesubsidieerde jeugdverblijven in Vlaanderen (selecteerbaar op regio, toegankelijkheid, aantal bedden,...) en een link naar vergelijkbare initiatieven in Wallonië.