In de huid van de leeuw (expressie)

We kruipen in de huid van dieren en andere fantasierijke wezens. Ontdek je eigen verbeeldingskracht, expressief talent en creativiteit!

Schrijf nu in

Georganiseerd door

Duurtijd

Locatie

  • Op je school

Geschikt voor

  • Kleuteronderwijs: 1 - 3
  • Lager onderwijs: 1 - 6

Beschikbaarheid

  • Hele schooljaar beschikbaar

Prijs

In deze workshop kruipen we in de huid van dieren en andere fantasierijke wezens. We creëren voor de kinderen een aantal speelse oefeningen en interacties die ze gaan ‘verbeelden’ en ‘uitdrukken’ met hun lichaam en stem. In de huid kruipen van iemand anders is een enorme ontdekking! De kleuters doen daarbij beroep op hun fantasie en creativiteit, en zo ontdekken ze hun eigen expressieve mogelijkheden. Deze workshop is geschikt voor kleuters, maar kunnen we ook aanpassen voor kinderen van de lagere school.

Via beeldrijke spelletjes maken de kleuters en kinderen spelenderwijs kennis met expressie, verbeelding, zich uitdrukken, vrije improvisatie, vraag en antwoord, samenspelen. Ze gaan in alleen en soms in groepjes aan de slag.

Op vraag van de leerkracht voorzien we een lesfiche. 

Alles open / Alles toe
Meer info over de groepsgrootte

Maximum 24 deelnemers per activiteit

Meer informatie over de prijs

We vragen om minstens 2 workshops te boeken. Voor het 1ste lesuur vragen we een kostprijs van €135 en €70 voor elk daaropvolgend lesuur (inclusief materialen en exclusief vervoer €0,40/km in straal van 50 km rond Antwerpen, vrij van btw). Zo worden de kosten van het startuur (€ 135) en de vervoerskosten gespreid over meer leerlingen waardoor ook de prijs voor jouw klas nog sterk daalt.

Meer info over de locatie

Voor deze activiteit hebben we een lege ruimte nodig. 

Meer info over de duurtijd

De activiteit duurt standaard 1 lesuur per klas,maar kan uitgebreid worden naar 2 lesuren.
We vragen wel om minstens voor 2 lesuren te boeken (bv. 2 lesuren voor 1 klas of 2 klassen die elk 1 lesuur volgen).

Nieuwe woordenschat

Expressie, verbeelding, theater, samenspel

Kleutermenu/Buitengewoonmenu

Deze activiteit kan je ook boeken in het kader van Kleutermenu-Buitengewoonmenu als je school een goedgekeurde aanvraag heeft ingediend via de onderwijsdatabank ten laatste 15 juni 2024.  Meer info over het reglement en de voorwaarden vind je hier terug.

Inschrijven voor deze activiteit in het kader van Kleutermenu/buitengewoonmenu? Dat doe je hier

Let op! Wij vragen om minstens voor twee klassen te boeken. Eén van die klassen is een 3e kleuterklas en ingeschreven voor Kleutermenu.

Thema's
  • Cultuur
  • Theater

Gerelateerde activiteiten