Samoerai!

Een muzikale theatervoorstelling rond verkeersveiligheid voor BaO (1-6).

Schrijf nu in

Georganiseerd door

Duurtijd

  • 50 minuten

Locatie

  • Op je school

Geschikt voor

  • Lager onderwijs: 1 - 6

Beschikbaarheid

  • Hele schooljaar beschikbaar

Prijs

Kinderen leren door deze voorstelling hun eigen verantwoordelijkheid opnemen in het verkeer. Dat, als ze zich houden aan de verkeersregels, ze geen schrik hoeven te hebben van het verkeer. Tegelijkertijd leren zij dat niet iedereen die zich in datzelfde verkeer begeeft, zich aan die afspraken houdt. De voorstelling promoot dan ook het dragen van een fietshelm en het belang van zichtbaarheid (fluo).

Alles open / Alles toe
Meer info over de groepsgrootte

Geen minimum of maximum aantal deelnemers.

Ideaal is een groep van circa 75 tot 150 leerlingen per voorstelling.

Meer informatie over de prijs

De uitkoopsom voor 1 voorstelling bedraagt € 825. De uitkoopsom voor een 2de voorstelling op dezelfde dag bedraagt € 650. Deze uitkoopsom is: inclusief 6% BTW inclusief technisch materiaal (geluid + belichting) inclusief vervoersonkosten exclusief 12% auteursrechten. Dit is achteraf te verrekenen via Sabam, deze organisatie zal de school zelf contacteren.  Per leerling boven de vooropgestelde 100 leerlingen per voorstelling wordt € 8 aangerekend.

Meer info over de locatie

De voorstelling kan plaatsvinden op de school zelf. Zie 'technische vereisten' (pdf-bestand) wat betreft de benodigde ruimte. 

Voor- en/of natraject

Een korte nabespreking is gewenst. Wimmie en Stof strijden tegen een fictief monster. Dit is een allegorie voor het verkeer. Sommige kinderen van het eerste en tweede hebben hierbij soms achteraf duiding nodig.

Documenten
Thema's
  • Muziek
  • Theater
  • Mobiliteit

Gerelateerde activiteiten