Voorstelling Wetenschapstheater "Kitty wil knallen"

Deze theatervoorstelling is een uiterst interactieve belevenis op de grens tussen goochelen, acrobatie en wetenschappen die de verbazing prikkelt!

Schrijf nu in

Georganiseerd door

Duurtijd

n.v.t.

Locatie

  • Op je school

Geschikt voor

  • Kleuteronderwijs: 1 - 3
  • Lager onderwijs: 1 - 4

Beschikbaarheid

  • Hele schooljaar beschikbaar

Prijs

Kitty werkt in een circus als acrobate maar wil dolgraag optreden als goochelaar. Ze droomt van een spetterende goochelshow vol muziek, acrobatie en speciale effecten, maar echte goochelaars verklappen natuurlijk nooit hun trucs. Als haar vriend de professor komt kijken in het circus, krijgt ze plots een idee: als ze nu eens enkele proefjes verwerkt in haar voorstelling? Die kunnen toch ook verrassend en spectaculair zijn?

Samen met de professor zoeken ze uit welke experimenten geschikt zijn voor haar voorstelling. Welke proeven wekken verbazing, en hoe maak je ze spectaculairder? Gelukkig zitten er een stel kleuters in de zaal die mee kunnen nadenken…
Maar enkel goochelen is niet voldoende natuurlijk! Samen met de kleuters gaan Kitty en de professor op zoek naar dingen die geluid maken en proberen ze uit hoe ze daar muziek mee kunnen spelen. Er wordt gegoocheld met wetenschappen, we halen acrobatische toeren uit en voor Kitty het beseft heeft ze een prachtige voorstelling klaar…

Deze theatervoorstelling is een uiterst interactieve belevenis op de grens tussen goochelen, acrobatie, clownerie en wetenschappen die de verbazing en verbeelding prikkelt!

Max 150 kinderen per voorstelling

De voorstelling kost 200€ per klas, inclusief vervoer en 6%  btw

Eén klas kan een voorstelling boeken, maar ook meerdere klassen tot max 4 klassen of 100 kinderen (4 klassen x200€=800€).

Vanaf meer dan 4 klassen, spelen we een extra voorstelling.

De voorstelling duurt circa 50 minuten.

De voorstelling duurt circa 50 minuten.

Opbouwtijd is 1 uur en afbouw 1 uur.

Op vraag voorzien wij een lesfiche.

Wetenschappen, acrobatie, evenwicht, googchelen,...

De leerkracht dient aanwezig te zijn tijdens de voorstelling.

Thema's
  • Cultuur
  • Theater