Buitengewoonmenu

Laat je leerlingen voordelig kennismaken met sport- en cultuuractiviteiten.

Het Buitengewoonmenu is een uitbreiding van het Kleutermenu. Sport- en cultuuractiviteiten voor de derde kleuterklas worden, in overleg tussen school en organisatie, aangepast aan overeenkomstige groepen uit het buitengewoon onderwijs. U kan de activiteiten boeken aan een zeer voordelig tarief. 

Het Buitengewoonmenu bestaat uit vier activiteiten per schooljaar. De school kiest zelf twee sport- en twee cultuuractiviteiten uit een ruim en kwalitatief aanbod. 

Voordelig tarief

Voor deze vier activiteiten betaalt de school € 200 per groep van maximaal 30 leerlingen. Dankzij een tussenkomst van de stad Antwerpen is dit een pak minder dan wanneer je deze vier activiteiten afzonderlijk zou boeken.
Dit aanbod geldt voor alle erkende scholen op het grondgebied van de stad Antwerpen.

Vervoer en verzekering
De activiteiten vinden plaats tijdens de schooluren, in de nabije schoolomgeving, op school zelf of zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Dit jaar kan u zelf kiezen of u op verplaatsing gaat of niet. Eventueel vervoer regelt en betaalt de school zelf.

Alle activiteiten (zowel binnen als buiten de schoolmuren) zijn verzekerd via de schoolverzekering.

Buitengewoonmenu 2019 - 2020: aanmelden

Vanaf 23 april, 12 uur, tot en met 6 mei 2019:

  • Lees de voorwaarden van het Kleutermenu.
  • Bekijk alvast eens de activiteitenpagina’s in het overzicht.
  • Enthousiast? Meld je school aan voor deelname via de onderwijsdatabank.

Vanaf 6 mei 12 uur, tot en met 31 mei 2019:

  • Maak je keuze uit de activiteiten. Bekijk hiervoor de activiteitenpagina’s in het overzicht hieronder. Kies twee cultuur- en twee sportactiviteiten.
  • Boek je activiteiten rechtstreeks bij de partner, door op de ‘schrijf nu in’-knop te klikken op de specifieke activiteitenpagina’s. Vermeld duidelijk het aantal klassen waarvoor je wil boeken en dat je de activiteit wenst te boeken in het kader van het Kleutermenu.

Vanaf 6 mei tot en met 15 juni 2019:

  • Informeer ons via de onderwijsdatabank over welke activiteiten jullie school boekte. We hebben dit overzicht nodig om de financiën goed te kunnen opvolgen.

Buitengewoonmenu 2019 - 2020: activiteiten

Bekijk hier de activiteiten van het volgende schooljaar 2019 - 2020. Activiteiten voor komend schooljaar zullen gelijkaardig zijn en worden binnenkort toegevoegd.

Kleutermenu

Naast het Buitengewoonmenu bestaat er ook een Kleutermenu, een vergelijkbaar aanbod voor derde kleuterklassen van het gewoon onderwijs. Bekijk hieronder het filmpje.

Vragen?
Mail kleutermenu@stad.antwerpen.be
Tel +32 3 338 33 40 voor algemene vragen en voor vragen over cultuuractiviteiten.
Tel +32 3 338 60 34 voor algemene vragen en voor vragen over sportactiviteiten.