Eco- percussie

Met allerhande materialen en zelfgemaakte instrumenten leren we een heus muzikaal spel te creëren!

Schrijf nu in

Georganiseerd door

Duurtijd

50 minuten

Locatie

  • Op je school

Geschikt voor

  • Kleuteronderwijs: 1 - 3
  • Lager onderwijs: 1 - 6
  • Secundair onderwijs: 1 - 7

Beschikbaarheid

  • Hele schooljaar beschikbaar

Prijs

De docent brengt zelf verschillende "instrumenten" mee, of het nu een pot of schotel is of een zelfgemaakt muziekinstrument. In deze workshop weet onze begeleider telkens weer verrassende talenten naar boven te halen bij de leerlingen! We exploreren de ritmische mogelijkheden van de verschillende instrumenten en komen samen tot een inspirerend percussie arrangement!

We voorzien een lesmap op vraag zodat de leerkracht achteraf bepaalde thema's verder kan uitdiepen.

Alles open / Alles toe
Meer info over de groepsgrootte

Maximum 25 leerlingen per activiteit. 

Meer informatie over de prijs

We vragen om minstens 2 workshops te boeken.

Voor het 1ste lesuur vragen we een kostprijs van €135 en €70 voor elk daaropvolgend lesuur (inclusief materialen en exclusief vervoer €0,40/km in straal van 50 km rond Antwerpen, vrij van btw).

Zo worden de kosten van het startuur (€135) en de vervoerskosten gespreid over meer leerlingen waardoor ook de prijs voor jouw klas nog sterk daalt.

Als een school bijvoorbeeld 4 uren wenst (verspreid over 4 verschillende klassen/leeftijden) dan kost dit €3,4 per leerling.

Meer info over de duurtijd

Deze workshop duurt standaard 1 lesuur of 50 minuten. We vragen om minstens 2 lesuren te boeken. (verschillende klassen combineren bijvoorbeeld)

Kleutermenu/buitengewoonmenu

Deze activiteit kan je ook boeken in het kader van Kleutermenu-Buitengewoonmenu als je school een goedgekeurde aanvraag heeft ingediend via de onderwijsdatabank ten laatste 15 juni.  Meer info over het reglement en de voorwaarden vind je hier terug.

Inschrijven voor deze activiteit in het kader van Kleutermenu/buitengewoonmenu? Dat doe je hier.

Let op! Wij vragen om minstens voor twee klassen te boeken. Eén van die klassen is een 3e kleuterklas en ingeschreven voor Kleutermenu.

Thema's
  • Cultuur
  • Muziek
Extra ondersteuning
  • Rolstoeltoegankelijk

Gerelateerde activiteiten