Kleutermenu

<p>Laat je kleuters kennismaken met klasactiviteiten via een toelage van stad Antwerpen</p>

Het Kleutermenu biedt sport- en cultuuractiviteiten aan voor de derde kleuterklas en voor de oudste leefgroepen (4 tot 6 jaar), aan een zeer voordelig tarief.

Kleutermenu 2020-2021: start uitgesteld

Omwille van de onzekerheden die er nog zijn voor schooljaar 2020-2021 en omdat het team van Klas op Stap vanaf 18 mei tot het einde van het schooljaar ingezet wordt in de ondersteuning van scholen bij noodopvang van leerlingen, hebben we beslist om het nieuwe aanbod en de bijhorende inschrijvingen voor schooljaar 2020 – 2021 pas in augustus bekend te maken via www.klasopstap.be/kleutermenu en www.klasopstap.be/buitengewoonmenu

Kleutermenu 2019 - 2020: stopgezet

De datum voor het heropstarten van de lessen in de kleuterscholen werd door de Nationale Veiligheidsraad nog niet bepaald. Aangezien de leerjaren die al wel kunnen heropstarten ook worden geadviseerd om geen buitenschoolse uitstappen of activiteiten met externe partners in de klas te organiseren, heeft het team van Klas op Stap beslist om  alle activiteiten in het kader van het Kleutermenu en Buitengewoonmenu voor de rest van het lopende schooljaar (2019-2020) te schrappen.

Buitengewoonmenu
Er bestaat ook een Buitengewoonmenu, een uitbreiding van het Kleutermenu. Sport- en cultuuractiviteiten voor de derde kleuterklas worden, in overleg tussen school en organisatie, aangepast aan overeenkomstige groepen uit het buitengewoon onderwijs.

Vragen?
Stuur een bericht naar Kleutermenu@antwerpen.be
Tel +32 3 338 33 40 voor algemene vragen en voor vragen over cultuuractiviteiten
Tel +32 3 338 60 34 voor algemene vragen en voor vragen over sportactiviteiten

 

Document - Retributiereglement