Promoot je aanbod

Lees hier de voorwaarden en richtlijnen om aanbod op www.klasopstap.be te promoten.

Over het aanbod van Klas Op Stap

Klas Op Stap wil scholen ondersteunen om op klasuitstap te gaan. Deze website bundelt daarom het aanbod van de eigen stadsdiensten en van andere aanbieders met een link met de stad Antwerpen. Zo vermijden we versnipperde communicatie.

Ook willen we ander kwaliteitsvol aanbod promoten. Om die reden vermelden we de relevante educatieve activiteiten van de provincie Antwerpen en van de Vlaamse overheid. Daarnaast vermelden we graag activiteiten van andere organisaties, mits ze voldoen aan onze criteria.

De Klas Op Stap-website promoot klasuitstappen buiten de schoolmuren en activiteiten binnen de schoolmuren onder begeleiding van een externe begeleider. Deze laatste categorie nemen we op, omdat we geloven dat een externe begeleider een stukje van de wereld buiten de schoolmuren binnenbrengt. Educatieve pakketten verschijnen niet op de website. Daarvoor verwijzen we door naar www.klascement.be

Jouw aanbod op www.klasopstap.be

Staat jouw aanbod al op Klas Op Stap? 

Is het de eerste keer dat je nieuw aanbod wil toevoegen sinds 2018, vraag dan eerst een account aan. Heb je een bevestiging van je account ontvangen? Dan kan je inloggen

Daarna heb je de keuze om nieuwe activiteiten aan te maken, of huidige activiteiten te wijzigen. Daarnaast kan je ook je accountgegevens aanpassen. 

Voor het partnerportaal hebben we zowel een handleiding ter beschikking, als een schrijfgids. Het is namelijk belangrijk om duidelijk en aantrekkelijk te schrijven, zodat het leerkrachten aanspreekt! 

Bij problemen kan je ons bereiken via klasopstap@antwerpen.be

Staat jouw organisatie nog niet op de website?

Stuur dan een mailtje naar klasopstap@antwerpen.be. We maken graag kennis met jouw organisatie en stellen graag onszelf aan je voor. Als er een match is dan krijg je toegang tot de website waar je jouw activiteitenpagina kan aanmaken.

Rechtenvrije afbeeldingen

Afbeeldingen die je aanlevert voor de website www.klasopstap.be moeten vrij van auteursrecht zijn. Dit wil ofwel zeggen dat je zelf auteur bent van de betrokken afbeeldingen ofwel de toestemming hebt bekomen van de betrokken auteur voor het gebruik ervan. Dit geldt ook voor afbeeldingen in bijlages, zoals een PowerPoint of educatieve pakketten. Klas Op Stap kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de vrijwaring van het auteursrecht van afbeeldingen die worden aangeleverd door andere diensten of derden. Je kan ook een foto met copyright op aanleveren, of aan ons vragen om dit toe te voegen aan de foto.